herkes en beğendiği köşe yazarını yazsın
benimki cesaretini ve açıksözlülüğünü beğendiğim Yenişafak yazarı İbrahim Karagül...
herkes en beğendiği köşe yazarını yazsın
benimki cesaretini ve açıksözlülüğünü beğendiğim Yenişafak yazarı İbrahim Karagül...
1) Mustafa Necati ÖZFATURA (Türkiye Gazetesi)
2)Hüseyin Üzmez (Vakit)
Hakan Albayak-Milli Gazete
(Hüseyin Üzmez'i de hiç sevmiyorum ,onun kadar yalaka bir adam var mıdır bilmiyorum .Yanlış anlamayın sakın amacım tartışma çıkarmak falan değil ama o adam üstadın zamanındaki adam değil ,evrim geçimiş)
MUSTAFA NECATİ ÖZFATURA /Türkiye gazetesi-- dış politika
muheteşem bi yazar dünyada dönen bütün oyunları berrak bir şekilde ifade eden, en güzel ve en akılcı tespitleri yapan biri.. aynı zamanda kendisi "yeşil ay" derneğinin başkanı .. :)
Benden de M.N.Özfatura'ya bir oy daha.
Ne dediyse çıktı.
Ve tabi ki Hakan Albayrak alanında bir tane :)
A turan alkan
Hekimoğlu İsmail.
(zaman gazetesi)
hasan karakaya(vakit),nihal bengisu karaca(zaman),yavuz bülent bakiler(tercüman) ve köşe yazarı olarak kabul edersek nihat genç-sırf bu adam için bikaç kez leman aldığımı bilirim :) -
Hakan Albayrak ve Hasan Karakaya'ı tek geçerim. ALLAH rızası doğrultusunda açıkyüreklilikleri ve dobra oluşları onları sevmemdeki en büyük etken. Tabi onlar gibi değerli diğer yazarların tümüne duacıyım.
Mustafa Nercati Özfatura
Mehmet Ali Demirbaş...
(Türkiye gazetesi)
ben yeniçağdan özcan yeniçeri, tercümandan ömer lütfi mete, servet kabaklı, ve nihat genç'i beğeniyorum. tavsiye ederim.
Mehmet Ali Demirbaş
Osman Ünlü
Mehmet Oruç
Abdüllatif Uyan
Mustafa Necati Özfatura
Türkiye Gazetesi...
Mustafa Kaplan... vakit.
Mustafa Kaplan... vakit.
_esselam..yeniden merhaba !
-Ewet ben de M.Kaplan we İbrahim Karagül we H.Üzmez diyorum..
_Ayrıca "Gardenya" H.Üzmez yalaka biri değildir , inan onu tanımıyorsunuz !
Osman Ünlü
Mustafa Necati Özfatura
Türkiye Gazetesi...
Fehmi Koru
Yenisafak
Tamer KORKMAZ - ZAMAN
Laiklere Çok Güzel döşüyor :)
Sami Hocaoğlu(Mustafa İslamoğlu).....Yeni Şafak
Cuma günleri yazıyor.çok ama çok beğendiğim bir köşe yazarı.Engin tarih bilgisi,dini bilgisi,ve dünle bugünü islam merkezli mükemmel mukayese etmesi beni mest ediyor....
A.Turan Alkan
Nedim Hazar
N.Bengisu Karaca
[Zaman]
Fehmi Koru' yu da genelde izliyorum
pekı gazte okumayanların köşe yazarlğı olma hakkı var mı?saga dönüyorum sol köşede ben...sola dönüyorum sağ köşede....
serdar arseven, yavuz bahadıroğlu , abdurrahman dilipak, hakan albayrak,mustafa kaplan
Mehmet şevket eygi
Ekrem Dumanlı
Elif Şafak
Hakan Albayrak, Nedim Hazar, Mümtaz'er Türkone sever ve okurum..
Hayrettin Karaman, Fatma K. Barbarosoğlu ---Yenişafak, düzenli takip ederim, geriye kimin başlığını seversem onu da okurum :D
Ayrıca sinirime hakim olabilmek ve irademi sağlamlaştırabilmek içinde Ertuğrul Özkök ve namı yozdil olan Yılmaz Özdil'i takip etmeye çalışırım..
Nedim HAZAR
A. Turan Alkan
Ekrem Dumanlı
Ahmet Hakan denen beş para etmezi okurum, karşı tarafın gündem de ve genel olan görüşlerini anlamak(ne kadar anlamak istesem de anlayamıyom yav:) ) için.Bir de Mümtaz Er Türköneyi okurum adeta benim düşüncelerime tercüman oluyo.
Hakan Albayrak
Hasan karakaya
İbrahim Karagül
Nurettin şirin
Ahmet Varol
ve biraz farklı da olsa Engin ardıç :D
Hakan Albayak-Milli Gazete(Hüseyin Üzmez'i de hiç sevmiyorum ,onun kadar yalaka bir adam var mıdır bilmiyorum .Yanlış anlamayın sakın amacım tartışma çıkarmak falan değil ama o adam üstadın zamanındaki adam değil ,evrim geçimiş)
Benimde Vakit gazetesindeki en sevmediğim yazar, bi kere kesin ve net değil! Ben su gibi beraklığı severim arasıra dalgalansada net olmalı bi insan.
Abdurrahman DİLİPAK - Vakit
Ahmet çakar :D
abdurahman DİLİPAK
hasan karakaya,serdar arsever,yavuz bahadıroğlu,abdurrahman dilipak,
M:NEDİM HAZAR (ZAMAN) sözünü sakınmayan üstadı tanıyan ve eleştiri yapabilen güçlü bir kalem
fehmi koruyu bu bölümde kimsenin yazmaması beni üzdü
YENİ ŞAFAKTAN FEHMİ KORU
M.Nedim Hazar'ın üstüne tanımıyorum :)
En sevdiğim köşe yazarı Senai Demirci, Ekrem Dumanlı, Ali Ural, İskender PAla, Mustafa Armağan ya zamandaki köşe yazarlarının çoğunu seviyorum ne yapam :))
En sevdiğim köşe yazarı Senai Demirci, Ekrem Dumanlı, Ali Ural, İskender PAla, Mustafa Armağan ya zamandaki köşe yazarlarının çoğunu seviyorum ne yapam :))
Aynı şekilde ben de çoğunu seviyorum;elimden geldiğince okumaya çalışıyorum.Ama İskender Pala ve Senai Demirci diğerlerine nazaran daha ağır basıyor sanki :) ...
MEHMET ŞEVKET EYGİ
Abdurrahman Dilipak,Hasan Karakaya, Serdar Arseven(başörtümüze çıkarılan sıkıntılarda bize çok yardımı oldu,Allah razı ols.) ,Hasan Cemal.
Gülay Göktürk'ün yazılarıda dolu geliyor bana.
Karşı görüşlerede bakmaya çalışıyorum, Güngör Mengi, Bekir Çoşkun,Oktay Ekşiyi genelde göz atarım mecburen.
selam ve dua ile
Ahmet Hakan denen beş para etmezi okurum, karşı tarafın gündem de ve genel olan görüşlerini anlamak(ne kadar anlamak istesem de anlayamıyom yav:) ) için.Bir de Mümtaz Er Türköneyi okurum adeta benim düşüncelerime tercüman oluyo.
Ahmet Hakan'ı hala okumaya devam ediyorum, onların fikirlerini bize sunuyor, gündemi işgal eden hususları onların zaviyesinden yazıyor. Arada şaşırtan yazıları olabiliyor yinede ne olduğu belli. Mümtaz Er Türköne, babamın deyimiyle gazel çekiyor, Üstadımın deyimiyle terane okuyor :unsure: O sıralar birkaç yazısını okumuştum, hoşuma gitmişti. Sonra yazılarını takip ettiğimde bana zıt gelen telakkileri (laiklik, sözde demokrasi) adamdan soğumamı sağladı. Vakit buldukça köşe yazarlarını okuyorum, kendini hergün merakla okutturacak yazar yok. Gündemi takip etmek istemiyorum ama takip etmek zorundayım, hepimiz ülke gelişmelerini takip etmekle mükellefiz.
serdar arseven, senai demirci, sibel eraslan, a. turan alkan
birde zaman gazetesinin gençlik ekinde haftalık yayınlanan yelda eroğlunun yazılarını çok beğeniyorum
Hasan Celal GÜZEL(Radikal)
Fehmi KORU(Yeni Şafak)
Tamer KORKMAZ(Yeni Şafak)
Hasan Karakaya(vakit)
üzerine tanımam...
Mehmet Ali Demirbaş
Osman Ünlü
Mehmet Oruç
Abdüllatif Uyan
Mustafa Necati Özfatura
Türkiye Gazetesi...
Benim takip ettiğim yazarlar :unsure:
Ayrıca Osman Özsoy'da çok güzel yazılar yazıyor..Gazetelere yazıyor mu bilmiyorum, haber7.com'dan takip ediyorum ve herkese tavsiye ederim..
Hasan Karakaya
Elif Şafak'tan Abdurrahman Dilipak'a, Ahmet Turan Alkan'dan Mustafa Armağan'a pek çok isim sayılabilir. Ama benim aklıma köşe yazarı denince tek bir isim geliyor.
Ters olması muhtemel, Engin Ardıç :)
Ben bu adam kadar birikimli ve ince düşünen ama aynı anda kaba konuşan başka birini görmedim. Hem eğitimli, hem kültürlü, hem kaba, hem Anadolulu, hem de bizden biri.
Düşüncelerinin aykırılığı olabilir. Bir keresinde para karşılığı yazdığını düşündüğüm bile oldu. Lakin hiç bir yazar Engin beyin öğreticilikle eğlendiriciliği bir arada bulundurmasına erişmedi kanımca.
En sevdiğim köşe yazarı Senai Demirci, Ekrem Dumanlı, Ali Ural, İskender PAla, Mustafa Armağan ya zamandaki köşe yazarlarının çoğunu seviyorum ne yapam )
ARKADAŞIMA HEKİMOĞLU İSMAİL, AHMET ŞAHİNİ DE EKLEYEREK (ZAMAN GAZETESİ YAZARLARI) KATILIYORUM.
En sevdiğim köşe yazarı Senai Demirci, Ekrem Dumanlı, Ali Ural, İskender PAla, Mustafa Armağan ya zamandaki köşe yazarlarının çoğunu seviyorum ne yapam )
ARKADAŞIMA HEKİMOĞLU İSMAİL, AHMET ŞAHİNİ DE EKLEYEREK (ZAMAN GAZETESİ YAZARLARI) KATILIYORUM.
Aynen sizlere katılıyorum benim daha çok senai demirci gelsede bikere Ekrem DUMANLInın yazısını
okumuştum ve çok begenmiştim ozamandan beri okuyorum hatta bir yazısını saklıyorum bile:)
Cesaretine, yazılarına hayran olduğum,,yenişafak gazetesi yazarı Tamer KORKMAZ
ismail kapan ve muammer erkul(türkiye gaezetesi)
nazan bekiroğlu(zaman gazetesi)