Justice kardeşim, o kadar soru işaretiyle bu ülkede bir çivi çakamazsınız 'la dini' bir devlette 'hakk' arıyoruz farkındaysanız?
Hakk arıyoruz derken bunun neresi hakk Allah aşkına.
İnsanı zina ya getiren onca sebep var, büyük bir ahlak dezenformasyonu var, nasıl yasaklayacaksınız.
İki gün sonra kanun çıktı ne olacak ? Suçun tespiti ve teşhisi ne olacak, doğrudan yasaklayalım demekle olmaz bunun çerçevesi nasıl olacak ?
İslam dinin de zina ancak cemiyete yansırsa cezalandılır ... Ondandır ki dört şahit istenir veya tarafların ikrarı beklenir ... İspatlanmamazsa o kulun ahiretine kalır. Onun dışında hiç bir şekilde zinayı tespit edemezsiniz. İnsanların mahrem hayatı var. Gizli kamera mı sokacaksınız odalarına. Hazreti Ömerin bununla ilgili meşhur menkıbesi var. El insaf !!!
Zina en büyük günahlardan biridir eyvallah, bunu yasaklarken de hakk ı aramanız lazım, islama mugayir olmamanız lazım.Daha düne kadar genelevleri bu devletin polisi koruyordu.Siz zinayı yasaklayalım diyorsunuz.
Ankara da, Niğde de çocuk yaştakiler genelevlere gidiyor. Böyle hakk mı aranır ? Zina yasaklansa ne olacak arkadaşım.
Bu ülkede kumar oynamak idari tedbire tabi, oynatmak ise suç. Ama devlet kumarı bizzat kendi elinde oynatıyor.
Uzun lafın kısası, kürtaj tartışmasıyla gündeme gelen zina yasaklansın yaygarası sonuç bulamayacak, bulsa bile sadece kanunlarda yazılı metin olarak kalacaktır. 2004 yılından önce zina yasaktı ve fuhşiyat o dönemlerde de zirveydi.
La dini dediğiniz devlet zinayı Ab kriterleri çerçevesinde yasakladı. Ab'den vazgeçmeden zinayı yasaklamazlar.
Son olarak zina dan önce yasaklanabilecek bir kaç hususu belirteyim ....
- Karma eğitime son verilmeli.
- Genelevler kapatılmalı.
- Tv lerde sansür uygulamasına geçilmeli.
- Güvwnli internet uygulaması yaygın ve etkin bir şekilde uygulanmalı.
- Okullarda kızların kılık kıyafetlerine çeki düzen verilmeli.
...