Susmalı Mı?

Başlatan: rembo Tarih: 02.06.2007 17:30 Cevap: 3

RE
02.06.2007 17:30
#1

bir grup üğrenci namaz kılıyor kiyamette peşinden kopuyor. susmak için çok çabaladım ama konuşacağım patlayacağım kimse olmadığı için bugün buraya yazıyorum.

yıllardır çukurova üniversitesinde bahar şenliklerinde PKK stand kurup reklem yapıyor. posterler, sözde kürdistan bayrağı dağıtıyor fakat bir türlü birkaç medya kurumu haricinde gören olmuyor.

cumhurbaşkanın affettiği yaklaşık 200 terörist asker öldürüyor, öldürülüyor fakat yine kimse görmüyor.

atabeyler çetesin bomba bulundurmak, suikast krokisi hazırlamak gibi deliller olmasına rağmen beraat talebiyle yargılanıyor.

 

bunları kimse büyütmüyor, görmüyor, görmek istemiyor.

 

YANİ TERÖR diye bir şey yok. hepsi devletin bir kurumu. en büyük terörist faailiyet NAMAZ kılmak.

 

namaz kılarsa seni kimse affetmez Allah'tan başka ama bomba patlat, polis döv, asker öldür cumhurbaşkanı dahil herkes affeder. nurullah genç yağmurda diyor ya

 

 

Sensizlik depremiyle hancı düştü; han düştü

 

Mazluma sürgün evi; zalime cihan düştü

 

Sana meftun ve hayran, sana ram olanlara

 

Bir bela tünelinde ağır imtihan düştü

 

 

Haritanın en beyaz noktasına kan düştü

 

Kırıldı adaletin kılıcı; kalkan düştü

 

Mahkumlar yargılıyor; hakimler mahkum şimdi

 

Hakların temeline sanki bir volkan düştü

Ü.
03.06.2007 16:22
#2
iki gözüm var görüyorum ama aynı zamanda körüm. neyi görüyorum diye düşündüğümde cisimden öteye varmadı bulduğum cevaplar. oysa Muhiddin ibn-i Arabi madde için gölge tanımlamasını yapıyor.

 

"yani yokluğun içinde var gibi görünen gölge"

 

bir sanmanın hikayesine yelkenlerini kaptırmış kılavuzsuz kaptan misali gölgeleri idrak etmeyi görmek sanan basiret kelimesinden bihaber yaşayan guruh hala gerçek körlüğün ne olduğunu anlamaktan yoksun. öyle görme engelli insanlar tanıdım ki yanlarında kör kaldım. kendime sorduğum şu oldu: "- KÖR OLAN BEN MİYİM ONLAR MI?"

 

hazin ki hala körlüğü gözde arıyoruz, esas gözün kalpte olduğunu biliyor olmamıza rağmen...

 

:D

HA
04.06.2007 00:46
#3

içi boş,gayesiz hissiz,fikirsiz. gunesi ceketimizin astari icinde kaybetmis marka muslumanlari-mı-yız!? Gercek musluman olsaydik bu hallerden hicbiri basimiza gelmezdi!

 

''Onlar ki, her nefeste habersiz öldügunden,

gülüp oynamaktalar, gelir gibi dügünden.''

 

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM