bu rezilliği herkesin izlesi lazım bu asalak güruhun fikirleri , iğrençlikleri kulak tırmalıyor.... reziller alçaklar , pislikler diyecek söz bulamıyorum bunlara... buyrun izleyin siz söyleyin arkadaşlar
http://www.dailymotion.com/video/x50w28_un...mz=706c61796572
İnanca yasak koymak firavunluktur. Her firavunun bir Musa'sı vardır.
Bir söz söylemek hele kötü bir söz beni onlar gibi aşağılık yapmaz mı elbette yapar o yüzde onlar bir kötü söz veyahut küfür edemem bu benim bu bizim ahlakımıza islam ahlakımıza asla yakışmaz.Yakışacak tek şey önce kendi çevremizdeki insanlardan yani ailemizden başlayarak başörtüsüne sahip çıkarak Allah(cc) nün emir ve yasaklarına uymak.
Bu gibi zihniyetli ve çağdaş(!) kadınların birer fasık ve gözleri âmâ olduğunu kendi idrakimizde bilecek asıl zihniyette ve asıl şeriat şerbetinde kullarız.Baki olan nur,Allah(cc)nün izni ve kudreti ile hem kafa hem yürek hem saçımız hem gözlerimiz hem ellerimiz hem tenimiz hem nefsimiz için elbet tecelli edecek ve çağdaş(!) kadınların bütün bedenleri bir tek masum müslüman hakkı için kıyameti bekleyecek veyahut dünya üzerinde azabı tadacaktır.
Ağlamak istiyorum sessizce,sessizce ağlamak istiyorum.
Biliyorum kanarcasına ağlamam ürkütür çocukları biliyorum kanarcasına ağlamak tenhadaki gülleri kanatır.
O yüzden sessizce bir köşede Allh(cc)yü anarak ağlamak istiyorum halime,acizliğime,acizliğimize...uykuda ağlamak istiyorum.
Alemlerin rabbi olan Allah(cc)ye ham ve şükürler olsun.Bütün kelimeler bütün sözler bütün zaman ve mekanlar onun kudretindedir.Ondan başka ilah yoktur.Alemlerin rabbine hamd olsun,Sen affeyle bizleri,bizlerin acizliğini affeyle Rabbim affeyle,acizliğimizi affeyle
GÖKHAN ÇAKMAZ
(ahir zaman azabında Allah(cc)ye kul olma lütfünde bulunmaya çalışan biçare bir katrecik)
Herkes üstüne düşeni yapıyor. Mesele hangi safta, nasıl varolduğumuz...
Bunlar ÜNİ. okumuş türleri ya biraz cahil olsalardı???????
o zaman daha da rezil bi hal alırdı durum..... gerçi bunlar en kuduz haliyle islama saldırmaktalar bu rezilliğin hesabını elbette rabbim soracaktır. Allah onların şerrinden bizleri korur inşallah