Vuslat Rana 0 Report post Posted September 9, 2005 ÇIRPINIR Dinle, kulağını ver de mezara! Ölüler evlâttan yana çırpınır. Nesiller arası korkunç manzara; Domuz yavrulayan ana çırpınır. Kalbten kazıdılar iman sırrını; Her günün bugünden beter yarını. Acı rüzgârlara vermiş bağrını Türk Bayrağı yana yana çırpınır. 1969 ..................... hergünün bu günden beter yarını yarınımızdan ümitsiz, yarınımızdan şüpheli, ne olacak çocuklarımızın hali Share this post Link to post Share on other sites
Çilekeş 5 Report post Posted September 9, 2005 s.a gerçekten güzel bir şiir..bu arada niye bu aralar siteye kimse girmiyor?? sitede hiç hareket yok selam ve dua ile Share this post Link to post Share on other sites
NFK-Fan 285 Report post Posted September 15, 2005 Selamlar, Şiirle ilgili olarak, "klasik bir Üstad şiiri, harika...." demekten başka söyleyecek bir şey yok gibi görünüyor. Forumdaki nisbî durgunluk bizim de gözümüzden kaçmadı, zaten bunların olacağının bilincindeydik. Zamanla forumu ve ana sayfayı geliştireceğiz ve gerçek mânâda sitenin tanıtımına da başlayacağız inşallah. Bu zaman zarfında kullanıcılarımızın, üyelerimizin katkısı da büyük önem taşıyor tabii... Saygı ve selamlarımla Share this post Link to post Share on other sites
aksu67 0 Report post Posted October 3, 2005 ben yeni tesadüfen bir tanitim sayfasin dan ulastim bu sayfaya.simdiden iki kisiye tanittim bile.insaALLAH üstada yarasir bir sekilde siteyi gelistirir herkeze tanitiriz.tabi üye arkadaslara büyük is düsüyor bu konuda Share this post Link to post Share on other sites
aksu67 0 Report post Posted October 3, 2005 pardon acaba bu site niye ingilizce acaba .türkcelestirmek mümkündür galiba. Share this post Link to post Share on other sites
NFK-Fan 285 Report post Posted January 22, 2006 pardon acaba bu site niye ingilizce acaba .türkcelestirmek mümkündür galiba. Selamlar, Bu mesaj yazıldıktan sonra forumdaki bazı bölümleri Türkçe'leştirmiştim. Bugün de üyelik sözleşmesi gibi bazı bölümleri Türkçe'ye çevirmeye çalıştım. Göze batan bir kısım olursa haberdar olalım ki elimizden geleni yapma fırsatına kavuşalım... Saygı ve selamlarımla Share this post Link to post Share on other sites
gardenya 11 Report post Posted January 22, 2006 ben yeni tesadüfen bir tanitim sayfasin dan ulastim bu sayfaya.simdiden iki kisiye tanittim bile.insaALLAH üstada yarasir bir sekilde siteyi gelistirir herkeze tanitiriz.tabi üye arkadaslara büyük is düsüyor bu konuda <{POST_SNAPBACK}> Hoş geldiniz ,güzel temennileriniz için teşekkür ederiz.Katılımlarınızı bekliyoruz. Share this post Link to post Share on other sites
mukarrabin 103 Report post Posted December 5, 2008 40 yıl öncesi... rûhu şâd olsun... Share this post Link to post Share on other sites