cansmmm 0 Report post Posted October 4, 2007 s.a muhterem arkadaşlar bu sitenin yeni mudavimlerindenim daha önce ustadı çok yakından tanıma fırsatı bulamamıştım uğur ışılak sayesinde daha yakından tanıyıp eserlerinin muhteviyatını idrak edebilme şerefsine nail olduğumu söyleyebilirim . selam ve muhabetlerimle cansmmm Allah ve İnsan Seni aramam için beni uzağa attın! Alemi benim, beni kendin için yarattın Anlamak Anlamak yok çoçuğum, anlar gibi olmak var; Akıl için son tavır, saçlarını yolmak var... Aşk Allah, Resûl aşkıyle yandım, bittim, kül oldum!.. Öyle zayıfladım ki, sonunda herkül oldum Aşk ve Korku Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde, Allah'tan nasıl korkmaz, insan O'nu sever de Dua Bıçak soksan gölgeme, Sıcacık kanım damlar. Gir de bak bir ülkeme: Başsız başsız adamlar... Ağlayın, su yükselsin! Belki kurtulur gemi. Anne, seccaden gelsin; Bize dua et, emi Düşmanıma Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın; Gündüz geceye muhtaç, bana da sen lazımsın!.. Düzen Doğan güneşler her gün aynı da her gün yeni; Ezelden ebede dek, işte İslam düzeni Ebedi Taze Bir yer var ki, orada sayı üstü endaze; Ne solmak, ne yıpranmak, her şey ebedi taze Ecel Yetişir boğuştuğum gece gündüz ecelle; Allah Rahim ve Rahman, Allah Azze ve Celle... Emanet Bir anlık emanetle ne türlü övünelim; Gel, rahmet kapısında ağlayıp dövünelim!.. Ezan Ölürken aynı ahenk, sala sesinden sızan: Kulağıma doğduğum günde okunan ezan Günah Sana şah damarından daha da yakın Allah; Günah mı dedin; ondan uzağa düşmek günah İslam Her fikir, her inanış, tek mevsimlik vesselam; Zaman ve mekan üstü biricik rejim, İslam Kader Kader, beyaz kâğıda sütle yazılmış yazı; Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı!.. Müslüman Yüzü O yüz, her hattı tevhid kaleminden bir satır; O yüz ki, göz değince Allah'ı hatırlatır... Peygamber Sende insan ve toplum, sende temel ve bina; Ne getirdin, götürdün, bildirdinse amenna!... Rahmet Yaradan, rahmetini kahrından üstün saydı; Ne olurdu halimiz, gözyaşı olmasaydı? Share this post Link to post Share on other sites
yusuf yüzlü 0 Report post Posted October 24, 2007 bu kısa şiirlerde bile derya gibi mana var..mekanı cennet olsun üstadımın...seninde ellerine emeğine sğlık Share this post Link to post Share on other sites
cansmmm 0 Report post Posted October 26, 2007 eyvallah yusuf yüzlü kardeşim seninde yüreğine sağlık.. ustadımıza fatiha ve dualarımızı eksik etmeyelim muhabetlerimle cansmmm Share this post Link to post Share on other sites
yavuz_kktc 0 Report post Posted December 5, 2007 sayın üstadımızın şiirlerinin büyük anlamlarında kaybolmamak mümkün değil bu mısralarla tanısmam lise yıllarına dayanıyor ve her okuduğumda lezzet ve farklı anlamlar alıyorum gözlerimin dolmasına engel olamıyorum kendisine yüce yaradandan rahmet diliyor ve onun yüzü suyu hürmetine bizleride affetmesini temenni ediyorum Share this post Link to post Share on other sites
yunuscoskun 4 Report post Posted January 30, 2008 kalkıpta onlarca cilt kitap yazsak hepimiz birleşip bir şiirinin anlattığının yanına bile varamayız ben üstadı anlamaya çalışamam haddimi bilirim onun bir satırından bir tokat yiyerek titreyerek kendime gelmek isterim... Share this post Link to post Share on other sites
kemterani 4 Report post Posted June 17, 2008 her kelimesimde bir anlam gizli.boş bi şiirine hiç rastlamadım rastlayamamda heralde.çok büyüksün üstad çook Share this post Link to post Share on other sites
mawera11 0 Report post Posted July 3, 2008 gerçekten üstad bir başka.. Allah c.c. razı olsun.. insanın okudukça okuyası geliyor.. Share this post Link to post Share on other sites