Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
eko

Kadınlar Da Farklı //// Hayrettin Karaman

Recommended Posts

Kadınlar da farklı

Kadınlarla erkekler beyin kimyasından fizik güce, biyolojik yapıdan fonksiyonlara kadar çok farklı iki cins oldukları gibi her bir cins de kendi aralarında önemli farklar taşıyorlar. Hukuk ve insanlık değeri bakımından eşit olan bu iki cinsi her bakımlardan eşit ilan etmenin manası yoktur. Allah bu iki cinsi, birbirini tamamlasınlar diye böyle farklı yaratmıştır ve iyi ki böyle olmuştur.

 

Çağdaşlık adına yazan, çizen, konuşan bayanlar yanında yine çağdaş, yine dindar olmayan, ama farklı bakan, farklı konuşan kadınlarımız da var. Aşağıya Vatan'daki yazısından (24 1. 2008) genişçe bir alıntı yapacağım Tuğçe Baran da bunlardan biri.

 

"Kadın ve erkeğin ayrı ayrı yaşamasına taraf değilim. Asla ve kata böyle bir düşüncem yok, olamaz da. Karma bir toplumsal hayatımız olduğu için mutluyum. Fakat açık söylemek gerekirse zaman zaman "onlardan" ayrılmayı hakikaten çok istiyorum.

 

"Etrafımda erkekler olmadan yapmak istediğim bazı şeyler var. Ve ne yazık ki Avrupai olacağız, aman eski harem-selamlık geleneğimizi sürdürmeyeceğiz, maazallah gerici görünmeyeceğiz diye gereğinden fazla karma olduğumuzu, dinle uzaktan yakından olmayan (veya da olan, önemli değil) bir takım nedenlerden dolayı "ayrı" kalma hakkımızı kullanamadığımızı, talep edemediğimizi hatta ifade BİLE edemediğimizi düşünüyorum.

 

"Kim olarak? Modern, laik, Avrupai vs vs bir kadın olarak.

 

Ben mesela erkeklerle bir arada spor yapmaktan, bilhassa da yüzmekten hoşlanmayan bir kadınım. Oramı buramı, benim görmesini istediğim insan dışında, kimsenin görmesini istemiyorum. Olamaz mı? Yok mu böyle hakkım? Bunun dinle uzaktan yakından bir ilgisi yok. Zira dindar bir insan değilim. Sadece istemiyorum. Nokta. Vücut benim!...

 

"En ağır cinsel tacizlere otobüslerde uğramış biri olarak açıkçası kadınlara ait ayrı bir otobüs fikri de bana hiç fena gelmedi. İsteyen biner istemeyen binmez…

 

"Ama yapamıyorum. Kızanlar çok kibar, çok efendi, çok medeni olabilir. Ancak üzülerek söylemem gerek ki yurdumuzdaki (ve anlaşıldığı üzere Meksika'daki) erkeklerin büyük bir çoğunluğu tahmin edemeyeceğiniz kadar edepsiz. Zorla ayrılmayalım ama zorla da birleştirilmeyelim. Kadınlara ait bazı yerlerin, saatlerin olması da o kadar acayip gelmemeli. Bunu isteyip de dile getiremeyen o kadar çok dinci hatta dindar hatta hatta inançlı bile OLMAYAN kadın tanıyorum ki."

 

Eksik veya şartlanmış beyin ürünü bilgilerini kullanarak kızlarımızı zorla açmak isteyen laikçilere malzeme devşirmekle meşgul olan bazı ilahiyat hocalarının bu yazıyı beğenmeyecekleri tabiidir.

 

Hayrettin Karaman

 

 

 

Fıtrata uygun hareket etmek gerekiyor. Fıtratı veren Allah, İslam emirlerini veren de Allah...

Lakin neyi,nasıl,neden yapınız diyor Allah. Bunu iyi kavramak gerekiyor ve yazı erkeklerle kadınların neden eşit olamayacağından kısaca bir girinmeye çalışmış..

Yanlış bilgi olabilir ama japonya da da kadın-erkek farklı olan araçlar haremlik selamlık konferanslar vs.v.s.vs var. İranda olan gericilikte Japonyada olan nedir?

 

Fıtratımızı tam olarak anlayamıyor ya da anlatamıyoruz. Toplumda bu var!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

hoş olmuş üzülerek söylüyorum ki Allahın ayetleriyle donanmamış bu ayetlerin terbiye süzgecinden geçmemiş cinsdaşlarımızda bu tür sapıklıklar fazlasıyla mevcuttur.nasıl olmasın ki?adam bu işi ya korktuğundan yapmaz ya insan içine çıkamam diye yapmaz ya vicdan insaniyet diye ismini değiştirdiği fıtrattan utanma duygusundan ötürü ya da elhamdülillah Allah korkusundan dolayı.sen kadınları baştan şartla açık giyinmek iyidir bırak erkekler seni arzulasın ne kadar arzulanırsan o kadar kadınsın o kadar çağdaşsın diye sonra medya yoluyla pompala cinselliği ateş meydanda çıplak gezsin barut da nasıl olsa bulur onu.tecavüzcüyü binbir mazeretle yaşat tacizcinin cezasını binbir yolla düşür kolunu kırıp kafasını keseceğin sapıkları sal sokaklara sonra da hayıflan niye yozlaşıyoruz diye.bir de bu suçu ahlaaklı ailelerin üzerine at çocuğunuza gereken serbestliği vermiyorsunuz sapık oluyorlar diye.bu ahlaksızlıklara karşı çıkan erkekleri tahrik etmemek için uygun giyinin diyenleri de bu ne sapıklık siz orgaanınızdan başka bir şey düşünmezmisiniz diye suçla.şu bir gerçek ki bu vatan tekrar düşman işgaline uğrarsa Allah korusun düşmanı kovmak için disiplinli bir millet gereklidir.aylak aylak kız peşinde koşan erkekten de mehmetçik olmaz islamın i sini bilmeyip de magazin haberlerini ezberleyen kadınlardan da elifler olmaz.zina pisliktir.pisliğin olduğu yerde nizam intizam olmaz.eskiden cesur ahlaklı çoktu şimdi ne yazık ki cesur namuzsuzlar çoğunlukta.

saygımla

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...