Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
dokuz_safak

Şamil Basayev şehadetinin 3.yılında Rahmetle Anılıyor

Recommended Posts

SENİN ADIN CİHADIN ONURU

09/07/2009

 

Komutan Şamil Basayev şehadetinin 3.yılında rahmetle anılıyor. Yüzyılın direniş sembollerinden Komutan Basayev Allah için yapmış olduğu yiğitlik ve feredakarlıklar ile ümmetin kalbinde büyük sevgiye kavuşmuştur. Şamil Basayev i öldürmekle O nun mücadelesini verdiği özgürlük ateşinin söneceğini zannedenler ne kadar yanıldıklarını bugün görmektedirler. Şehid Şamil in şehadeti sonrasında Kafkasların her yerinde yüzlerce genç Şamil dirilmiş ve bu gün Rus işgaline ve yandaşlarına karşı Onurlu mücadelelerine devam etmektedir.

 

Bu gün Şehid Şamili anarken O nun verdiği mücadeleyi bir kez daha anlamaya çalışalım. Bizler O nu anan diğer tüm Müslümanlara tekrardan sesleniyoruz. Şehid Şamil cihadın onurunu taşıdı bugün bu yoldan yürüyen kahraman mücahit ve komutanlarımıza sahip çıkalım Onları mücadelelerinde yalnız bırakmayalım. (alkavkaz)

 

http://www.dailymotion.com/video/x71pic_se...v-shahid_people

Share this post


Link to post
Share on other sites

affet bizi kutlu şehid, aslan yürekli kumandan.... seni dokuz_safak kardeşimin anmasıyla hatırladığım-ız için affet, yolundan hakkıyla yürüyemediğimiz için ,baş koyduğun , can verdiğin davanı unuttuğumuz için. sürü piskolojisine kapılıp kitleler halinde, ama acizliğimizden, ama dünya meşakkatinden sebep adeta koyun gibi bir oyana bir buyana sürüldüğümüz için ve bundan hoşnut gibi göründüğümüz için affet.

Rabbim şehadetinizi kabul etsin inşallah. gerçek mücahit sizlersiniz. rabbim sizi ve davanızı unutturmasın bizlere!

simdi yatak odası cihatçıları okadar çokki piyasada.... şehid kanlarıla sulanmış o kutlu çeçenistan dağlarındada dolaşıyorlarya o sapık abdulvahhabın pi. leri

Allah şerlerinden muhafaza etsin....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...