Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
kurşunkalem

Imdaaat!

Recommended Posts

İlk söz ''ikra'' ile Efendimiz (s.a.v)'e vahiy geldiğinden beridir,şimdiki zamanımıza kadar okumanın ne önemli bir yerde durduğunu biliyoruz ve hadisde geçen ''İlim Çin de dahi olsa gidip alınız'' yolundan da ,elimizden geldiğince ilim nerdedir biz ümmet olarak ordayızdır çok şükür...

Bende elimden geldiğince bulduğum yazılı kağıdı okur bulduğum her boş kağıdı da doldururum..

Sıkıntım yok bilakis ne oldumsa okuduktan, idrakine vardıktan sonra oldum çünkü.

Bugünde herzaman ki gibi gazeteleri taradım bi güzel okudum.Hürriyetten tut diğerlerine kadar.ezeli beri bilirim, belli gazetelerin dışında diğer gazetelerin bomboş yayın akışı sunduklarını,genelde de okumak istememiş fakat gündem olsun, genel güncel konular olsun, köşe yazıları olsun her kesimin fikirlerini merak ettiğimden okumuşumdur.

Bundan sonrada okuyacağım elbet ama,bir dur mu desem kendime ne?...Yoksa sukunetli ruhum bir hiddet abidesine dönüşecek!

Akşama kadar okudum bugün. İlk bana kalp atışı hızı sağlayan, Ahmed Turan Hakanın yazısı sonra diğer aynı gazetede ki yazarların da yazdıkları beni imdaaaat deme kademesine kadar yükseltti.

Allah aşkına bunlar nasııl eğitim almış! At gözlüğü mü takmışlar bu eğitim binaları içersinde. sınıflarda, yüksek eğitimlerinde!? iki lafı biraraya getireyim derken, yanlış yerlerde kullanılmış kelimeler ,ithamlar,birgün eminim bunlardan intikam alacak!!

 

Göz Göre göre bu kadar mı alçakca ve de boş haberler yapılır yahu.

 

Beni, şu satırları okuyarak anlamayanlar olabilir,mümkündür. Sadece size Hürriyetin bugünkü yazar kadrosundaki yazarların yazdıklarınızı okumanızı tavsiye ediyorum topluca imdaaat diyeceğimize eminim...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sizinde dikkat çektiğiniz gibi fikirlerini öğrenmek için okunabilir. Ancak her okuduğumda sizin gibi "imdaatt" diyesim geldiği için,okumayı pek önemsemiyorum. Günü gününe takip etmiyorum. Ancak fikirler ayrıda olsa gerçeği söyleyenlerde var,bunlardan Mehmet Altanı özellikle takip ediyorum. Zamanın değerli olduğunu bu sebeble her yazarın okunmasının zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Doğrudur fikirlerini okumadan onları anlamak ve kendi düşüncelerimizi anlatmak kolay olmayacaktır. Zaman ayırmalıyız elbet, önemli olan ne kadar vakit ayırdığımız olmalı.

Share this post


Link to post
Share on other sites

imdaaaatt!! yazınca ben de ne oldu yoksa İRTİCA mı geliyor dedim kendi kendime :)

çok şükür(!) böyle değilmiş. Ne gazetesi okursanız okuyun amma İrtica Tehdidi(!)ne Özellikle dikkat!!

1. tehdit oymuş da o yüzden.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...