Jump to content
Necip Fazıl Kısakürek [N-F-K.com Forum]
Sign in to follow this  
kurşunkalem

Hiç Sevmiyorum!

Recommended Posts

Mübarek ramazan ı şerifi bu kadar basite düşüren insanları sevmiyorum!

Gözlerimizin içine baka baka, ben tutmuyorum, Allah ın bildiğini kuldan mı gizleyeyim dercesine hareket eden ve 'Allah senin tenasül organın var olduğunuda biliyor neden gizliyorsun' diye Üstad ça cevap verememeyi hiç sevmiyorum!

Nİşantaşı gibi bir yerin bu kadar güzel bir mekanken,bu kadar da ayrı bir ramazansız şehir gibi görünümünü hiç sevmiyorum!

Yalnız bırakılan oruç mefhumunu gözardı eden talihsizleri sevemiyorum!

Yaşça çok şey öğrenmemiz gerekirken, yaşlılarımızın bazılarının sebepsiz orucu tutmayyıp, üstüne üstlük de iyi halt ediyolarmış gibi gövde gösterisi yapmalarını sevmiyorum!

Ellerinde sigara benim de benim gibilerden saklı sigara içmelerini sevmiyorum (sanki ben görmemişim Hak görmüyormuş gibi hareket edip meydan okurcasına Allah' a, ortada ramazan ayını yok sayanlara tükürmemek için kendimi zor zapdediyorum!

Hele ki bayanların ellerin de ucuz sigaralarla bu edepsiz hali sergilemelerinin, 'edep güzeldir kadın da daha güzeldir,cümlesini söylemediğim için kendimide sevmiyorum!

 

Daha çok yazarım da fazla mı abarttım ne :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

KURŞUNKALEM KARDEŞİM BENDE GEÇEN HAFTA ESKİŞEHİRDEYDİM...TUTAN KARDEŞLERİMİZE SÖZÜM YOK ONLAR MÜSTESNA...YALNIZ ESKİŞEHİRE RAMAZAN I ŞERİF UĞRAMAMIŞ...HAMAM YOLU DENİLEN CADDEMİZ VAR, BÜTÜN DÜKKANLARDA HARIL HARIL DÖNERLER PİŞİYOR VE GEZİLEN CADDEYE KURMUŞLAR MASALARI TÜRLÜ YEMEKLER DONDURMALAR..YESİNLERDE KARDEŞİM...KAPALI ANNELERİMİZİ DE BU MASALARDA GÖRMEK BENİ GAYET ÜZDÜ...BELKİ HASTA ORUÇ TUTAMIYORSUN FAKAT ORADA YEMEK ZORUNDAMISIN...HELE BOĞAZİÇİ TRENİ DAHA ACI VERİCİ TRENDE GARSON BIRAKIN YEMEKLİ VAGONA ANONS YAPMAYI TRENİN İÇİNDE ÇAYLAR ,NESCAFE PES DOĞRUSU...BUNDAN SONRADA RAMAZAN ARTIK HİÇ GELMEZ...ALLAH BİZLERE HİDAYET NASİP ETSİN... ALLAH AFFETSİN...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Demet kardeşim bir de nişantaşına uğrasanız

Kendinizi resmi olarak zannedersiniz ki Amerikada'yım...

Allah'u tealanın,merhameti sonsuz olmasa sanıyorum ki ikitelli faciasından,tusunami faciasına dönme ihtimalimiz çok yüksek.....

Allah merhametini eksik etmesin üzerimizden.........

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...